Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژمان نوری از حضور دو تیم گیلانی در لیگ یک می گوید

پژمان نوری توضیحاتی در خصوص آخرین وضعیت باشگاه ملوان ارائه داده است.

به گزارش طرفداری و به نقل از روابط عمومی باشگاه ملوان بندرانزلی، پژمان نوری درباره وضعیت پنجره نقل‌وانتقالات باشگاه ملوان و ثبت قرارداد بازیکنان جدید گفت:

پس از حکم کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال درباره بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات، پیگیر تسویه با شاکیان پرونده‌های مختلف مالی باشگاه شدیم و با تعداد زیادی از آنها تسویه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود:

به جرأت می‌توان گفت در یک سال اخیر جزو باشگاه‌های خوش حساب فوتبال ایران بودیم و به اکثر تعهدات خود عمل کردیم. برای باز شدن پنجره نقل‌وانتقالات باشگاه نگرانی وجود ندارد و به‌زودی این کار نهایی خواهد شد.

مدیرعامل باشگاه ملوان بندرانزلی در مورد وضعیت بازسازی ورزشگاه تختی انزلی گفت:

بازسازی سکوهای استادیوم جزو وظایف باشگاه ملوان نیست، اما ملوان به هوادارانش وابسته است و بنده نیز با جدیت پیگیر مسائل ورزشگاه هستم. در این خصوص با خانم بخشی (مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان گیلان) چندین بار گفت‌وگو کردم و او پیگیر بازسازی استادیوم است. بخشی در این خصوص جلساتی با وزیر ورزش داشته است تا هرچه زودتر تأمین اعتبار صورت بگیرد و روند بازسازی را تسریع کنند که بابت این موضوع از او تشکر می‌کنم.

نوری با انتقاد از وضعیت فوتبال استان گیلان گفت:

متأسفانه فوتبال گیلان درگیر مشکلاتی است که از گذشته وجود داشته و مسئولان ورزش، به خصوص مدیرکل ورزش و جوانان استان اکنون وقت زیادی را صرف حل آنها می‌کند. امیدوارم این پیگیری‌ها‌ و تلاش‌های او ثمر بدهد،‌ اما این مشکلات به شکلی نیست که بتوان یک نفره آن را حل کرد. ما این موضوع را درک می‌کنیم و معتقدیم نیازمند یک عزم همگانی در استان است.

وی با اشاره به صعود شهرداری آستارا و چوکای تالش به لیگ دسته اول گفت:‌

اینکه دو تیم جدید از استان گیلان امسال به لیگ یک ورود کرده‌اند، جای خوشحالی بسیاری برای ورزش استان دارد و باید با کمک مسئولان رده بالا، شرایط بقیه تیم‌های استان را نیز به وضعیت مطلوبی برسانیم تا در سال‌های آینده، استان گیلان حتماً در لیگ برتر نماینده داشته باشد.

مدیرعامل باشگاه ملوان بندرانزلی با گلایه از وضعیت چمن ورزشگاه تختی انزلی گفت:

مهمترین معضل ما برای آغاز مسابقات در حال حاضر، وضعیت بد چمن استادیوم است که متأسفانه در مدتی که لیگ تعطیل بود و وضعیت باشگاه هم مشخص نبود، مسئولان ورزش و فوتبال شهرستان نیز چمن را به حال خود رها کردند و در حال حاضر وضعیت بسیار نامناسبی دارد که این مشکل می‌تواند به تیم ما لطمه وارد کند.

نوری با انتقاد از مسئولان شهرستان انزلی گفت:

در انزلی همیشه اینگونه بوده است که حتی افراد غیرمسئول بدون هیچ چشمداشتی به ملوان کمک‌های بسیاری می‌کردند، اما حالا حتی کسانی که مسئول هستند هم هیچ کاری برای چمن که هزینه چندانی هم ندارد، انجام نمی‌دهند، آنهم به بهانه اینکه زمین در اختیار ملوان است. از سوی دیگر می‌دیدیم در همین تعطیلی در زمین بی‌جان که حتی برای تمرین هم یک بار به آنجا نرفتیم، بازی‌های تشریفاتی برگزار می‌شد!

وی در پایان گفت:

باشگاه ملوان به اندازه کافی در این مدت درگیر نقل‌وانتقالات و تسویه بدهی‌های خارجی و داخلی بوده است. بهتر بود عزیزان کمی بیشتر احساس مسئولیت می‌کردند و بخشی از کار را بر عهده می‌گرفتند، نه اینکه برای کم‌کاری خود به دنبال بهانه باشند. در حال حاضر به دنبال بهبود وضعیت زمین هستیم و بابت این موضوع هزینه کردیم. تلاش می‌کنیم با رسیدگی به آن، زمین را تا حد ممکن به شرایط مناسب برای برگزاری مسابقه برسانیم که قطعاً برای تیمی که قصد نتیجه گرفتن داشته باشد، زمین خوب یکی از مهمترین فاکتورهاست.

 

همچنین بخوانید:

ملاقات پرسپولیس و ملوان / گزارش تصویری

تقدیر ملوانی ها از سید جلال حسینی

 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: نقل وانتقالات باشگاه ملوان استان گیلان پژمان نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید

آفتاب‌‌نیوز :

افزایش سن با ضعف، شکستگی استخوان، خمیدگی پشت و کوتاه شدن قد همراه است که اغلب افراد از آن‌ها به عنوان نشانه‌های پیری یاد می‌کنند، اما این علائم در واقع نشانه‌های ابتلا به پوکی استخوان هم است. از دیگر عوامل خطر مهم در بروز این بیماری می‌توان به مواردی همچون عدم تحرک، یائسگی، رژیم غذایی فاقد کلسیم، مصرف برخی دارو‌ها همانند کورتیکو استروئید، مصرف سیگار، عدم تماس با نور خورشید و نیز زمینه‌های ارثی و عوامل ژنتیکی اشاره کرد. مطالعات مختلف نشان داده‌اند که این بیماری تا ۷۰ درصد می‌تواند تحت کنترل ژن‌ها باشد و در خانواده تکرار شود.

خانم‌ها با میزان بالاتری نسبت به آقایان به این بیماری مبتلا می‌شوند که البته دلایل زیادی برای آن ذکر شده است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به یائسگی اشاره کرد. در این دوران به علت کاهش هورمون استروژن از میزان تراکم استخوانی کاسته می‌شود. این بیماری علائم قابل توجهی ندارد به همین دلیل به بیماری خاموش شناخته می‌شود. در مراحل اولیه‏ بروز، علائم آن به ندرت ظاهر می‏‌شود و به همین دلیل تشخیص بیماری را دشوار می‏‌کند.

از مهم‌ترین علائم پوکی استخوان می‌توان به شکستگی خود به خود استخوان‌ها با کمترین ضربه اشاره کرد که به میزان بالایی در گردن، ران و لگن و ستون مهره‏‌ها ایجاد می‌شود که به دنبال این شکستگی‌ها، درد در نواحی دارای شکستگی ایجاد می‌شود. انحراف ستون مهره‌ها و کوتاه شدن قد نیز از علائم آن است.

این بیماری هزینه‌های زیادی را به جامعه و فرد تحمیل می‌کند به شکلی که بر اساس مطالعاتی که در دانشگاه علوم پزشکی تهران صورت گرفته است، استئوپروز (پوکی استخوان) مسئول از دست رفتن بیش از ۳۶ هزار سال زندگی مردان و زنان ایرانی در مقیاس DALY است؛ بنابراین می‌توان گفت که مرگ و میر و بار ناشی از استئوپروز به دلیل شکستگی‌های مکرر استخوان‌ها و هزینه‌های درمانی و بستری همیشه قابل توجه بوده و در نتیجه پیشگیری از آن نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی، کاهش مرگ و میر و هزینه‌های خدماتی و درمانی دارد.

برای تشخیص این بیماری از روش‌های متفاوتی استفاده می‌شود که شامل گرفتن شرح حال کامل، انجام معاینات فیزیکی، ارزیابی آزمایشگاهی، تست سنجش تراکم استخوان و گا‌ها عکس‌های رادیولوژی است. یکی از مهم‌ترین ابزار‌هایی که برای پیش‌بینی خطر شکستگی و در نتیجه شناسایی افراد در معرض خطر بکار برده می‌شود، ابزار فرکس است.

همانطور که اشاره شد روش‌های متفاوتی برای تشخیص استئوپروز وجود دارد که گرفتن شرح حال کامل از مهم‌ترین آن‌ها است، زیرا این مرحله به تشخیص اولیه یا ثانویه بودن استئوپروز فرد کمک به سزایی می‌کند. بررسی علایم رادیولوژیک بخصوص بصورت شکستگی مهره‌ها و کاهش تراکم استخوان نیز در این زمینه کمک کننده است. تست سنجش تراکم استخوان به عنوان تست طلایی برای تشخیص استئوپروز است. مارکر‌های آزمایشگاهی همانند سطوح سرمی کلسیم، فسفر، آلکالین فسفاتاز، آلکالین فسفاتاز استخوانی، هورمون پاراتورمون و همچنین بیومارکر‌های استخوانی شامل استئوکلسین و C ترمینال تلوپپتید (CTX) نیز در این روند کمک کننده هستند. البته بیوپسی استخوان نیز در تشخیص بیماری و بررسی کیفیت استخوانی کمک کننده است که به علت تهاجمی بودن کاربردی ندارد؛ بنابراین به نظر می‌رسد شناسایی بیماران در معرض خطر این بیماری و سپس پیشگیری از بروز آن از اهمیت بالایی برخوردار باشد. کیفیت زندگی که شامل داشتن تغذیه مناسب، فعالیت فیزیکی کافی و تماس با نورآفتاب کافی است در این راستا حائز اهمیت است. همانطور که می‌دانیم تغذیه به طور کلی به عنوان یک فاکتور موثر در بسیاری از بیماری‌ها مورد توجه است و بیماری استئوپروز نیز از این قاعده مستثنی نیست.

رژیم غذایی دارای کلسیم و ویتامین D کافی برای پیشگیری از این بیماری مورد نیاز است. مواد لبنی از جمله مواد غذایی غنی از کلسیم نیز باید در رژیم روزانه افرد قرار گیرد و از آنجایی که حضور ویتامین D به همراه کلسیم برای سلامت استخوان‌ها مورد نیاز است پس باید ویتامین D کافی نیز در بدن وجود داشته باشد. نور آفتاب به عنوان یک منبع مهم برای جذب کافی ویتامین D شناخته شده است. لازم به ذکر است که تماس با نور آفتاب به طور مستقیم و نه مثلا از پشت پنجره، برای ساخت ویتامین D مورد نیاز است. از این رو تماس مستقیم با نور آفتاب با میزان ۳۰ دقیقه در روز در برنامه روزانه فرد قرار گیرد.

از راه‌های مهم پیشگیری از استئوپروز، انجام فعالیت فیزیکی به صورت منظم است. مطالعات مختلف نشان داده‌اند که ورزش‌های تحمل کننده وزن که فشار بالایی به استخوان‌های فرد وارد می‌کنند می‌توانند تاثیر مثبتی بر تراکم استخوان داشته باشند و بدین ترتیب موجب افزایش تراکم استخوان فرد شوند، لذا انجام این ورزش‌ها حداقل ۳۰ دقیقه در روز می‌تواند کمک کننده باشد.

بنابر اعلام مرکز تحقیقات استئوپروز، پیاده‌روی به عنوان یک ورزش موثر بر تراکم استخوان بسیار توصیه شده است. از طرفی انجام فعالیت فیزیکی موجب افزایش تعادل فرد می‌شود و بدین ترتیب در دوران کهنسالی برای حفظ تعادل فرد بسیار کمک کننده است. برای پیشگیری از این بیماری، افراد می‌بایست در دوران کودکی و نوجوانی یک رژیم غذایی غنی از کلسیم داشته و به طور منظم ورزش کنند و تماس کافی با نور آفتاب را همواره مد نظر داشته باشند تا بدین ترتیب قبل از رسیدن به پیک تراکم استخوانی در دهه سوم زندگی، ذخیره کافی استخوانی برای خود تهیه کنند و بدین ترتیب با افزایش سن این افراد کمتر در خطر پوکی استخوان قرار گیرند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • کاربرد انواع ریسه ال ای دی در دکوراسیون داخلی
  • تسویه بدهی شهرداری با بانک‌ها/ قرارداد چین ابهامی ندارد
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • توماس توخل: وقتی به اندازه کافی بازیکن ندارد، نمی‌توانید از ترکیب دوم استفاده کنید
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد