Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساخت بازی‌های مهیج برای کودکان در خانه، علاوه بر اینکه آن‌ها را پویا و پرانرژی نگه می‌دارد، ماندن در خانه و گذراندن اوقات فراغت را برایشان فرحبخش می‌کند. با چند وسیله ساده در خانه برای کودکان ۴ سال به بالای خود بازی‌های هیجان‌انگیز بسازید.

فوتبال دستی درست کنید

فوتبال دستی پیر و جوان ندارد، همه عاشق آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما می‌توانید با چند وسیله ساده یک فوتبال دستی کوچک برای کودکتان درست کنید. ابتدا باید یک کارتن مستطیل شکل داشته باشید از کف به اندازه ۱۵ سانتی متر بدنه کارتن را ببرید تا فرم زمین بازی را در آورده باشید. کف کارتن را با چسب حسابی محکم کنید و با کاغذ رنگی سبز بپوشانید. حواستان باشد که کف کارتن زمین فوتبال شماست پس باید صاف باشد می‌توانید با قرار دادن یک تکه مقوا کف آن را کامل بپوشانید. دو سمت کارتن را با ابزار به اندازه دروازه ببرید، حواستان باشد از سمت پایین هیچ لبه‌ای باقی نماند که مانع از رفتن توپ به دروازه می‌شود. حالا به ۱۲ بازیکن نیاز دارید. گیره رخت آویز بهترین انتخاب است. عرض کارتن یا همان زمین بازی را اندازه بگیرید و ۶ میله چوبی یا پلاستیکی به اندازه آن با ۲۰ سانتی متر اضافه تهیه کنید. ۲۰ سانتی متر اضافه برای در دست گرفتن و هدایت بازیکنان است. لبه کارتن را با ابزاری سوراخ و میله‌ها را از آن عبور دهید. حالا گیره‌ها را با فاصله مناسب از هم به میله وصل کنید. زمین بازی آماده یک دور مسابقات هیجان‌انگیز است.

شکار توپ راه بیندازید

این بازی به حفظ تعادل و سرعت عمل کودکان بسیار کمک می‌کند. برای تهیه آن به ۱۵ تا ۲۰ توپ کوچک پلاستیکی (همان توپ‌های استخر توپ) و کمی مقوای کارتن نیاز دارید. ابتدا با استفاده از کارتن مقوایی دو کفش قیفی درست کنید. برای این کار باید اندازه کف پای کودکتان یا اگر خودتان هم بازی می‌کنید، اندازه بگیرد و آن را به اضافه ۵ سانتی متر کنید. حالا مربعی در ابعاد اندازه‌گیری کرده ببرید. پا را از دو طرف در وسط و از پشت به لبه مقوا بچسبانید و مقوای دو طرف سمت چپ و راست پا را خم کنید تا پهلوی پا بچسبد. با یک نخ یا کش به پا محکم کنید. دقت داشته باشید که ۵ سانتی‌متر اضافه باید جلوی انگشتان قرار بگیرد و حالت سرتاس بگیرد. توپ‌ها را در ظرف بزرگی بریزید و برای هر بازیکن یک سبد یا ظرف جداگانه در نظر بگیرد. ظرف بازیکنان را در فاصله یک متری از ظرف توپ‌ها قرار دهید. بازی به این شکل است که بازیکنان باید با استفاده از پای مقوایی خود توپ‌ها را از ظرف بزرگ به سبد خود منتقل کنند. هر کس توپ بیشتری به سبد خود بریزد برنده بازی است. حواستان باشد پای مقوایی وقتی توپ داخل آن است نباید زمین گذاشته شود وگرنه آن توپ سوخت می‌شود و باید به ظرف اصلی برگردد.

مینی بولینگ بسازید

بازی بولینگ هم مانند فوتبال دستی سن و سال نمی‌شناسد. اگر به بازی بولینگ علاقه دارید با چند وسیله ساده آن را در خانه تهیه کنید. ابتدا به ۶ بطری پلاستیکی نوشابه یک نفره نیاز دارید. آن را در یک شکل و رنگ بگیرید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید بطری‌ها را رنگ کنید تا قشنگ‌تر و واقعی‌تر به نظر آید. داخل بطری‌ها را با ریختن کمی آب سنگین کنید تا خیلی سریع روی زمین نیفتد. حالا به یک سطح کاملا صاف و لیز برای بازی نیازدارید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید از مقوا یا سفره استفاده کنید. نیم متر عرض برای زمین بازی کافی است، کناره‌های زمین بالش یا چیزی شبیه این قرار دهید تا توپ از زمین خارج نشود. بطری‌ها را یک سمت زمین بازی قرار دهید و خودتان در سمت دیگر قرار بگیرید. یک توپ نیمه سنگین انتخاب کنید، آن را روی زمین بازی قل بدهید تا به بطری‌ها برخورد کند. بازی را در ۱۰ ست انجام دهید. هر بازیکنی که بتواند توپ بیشتری بیاندازد برنده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وسیله بازی کاردستی ایده خلاقانه ساخت اسباب بازی ساخت کاردستی فوتبال دستی داشته باشید زمین بازی سانتی متر بطری ها توپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۷۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال ۱۳۶۳ در وزارت آموزش و پرورش ایجاد اما در سال ۱۳۸۰ حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.

وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت ۱۸ سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

فوق‌برنامه‌ها را تعطیل و فعالیت تربیتی جایگزین کنید

پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که  مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه ۴ نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، ۵۰ هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های ۵ نفری و ۷ نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: ۳۰۰ هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

برخورد با معلم بلاگرها

پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگرها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگرها باید در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش‌آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آن ها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین ۳۰۰ هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • با پوست گردو، اسپیکر بلوتوث آر جی بی بسازید(فیلم)
  • حقوق یک کارگر ساده در ایران خودرو چند؟!
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • توماس توخل: وقتی به اندازه کافی بازیکن ندارد، نمی‌توانید از ترکیب دوم استفاده کنید
  • جنون در سرعت ، راننده را به آغوش مرگ کشاند
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • ترخیص دویست و هشتاد وسیله نقلیه توقیفی از پارکینگ
  • تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب
  • تشدید برخورد با خودروهای دارای پلاک مخدوش
  • تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در میاندوآب